Assalamualaikum.. Salam Sejahtera & Salam 1 Malaysia..!
Hai semua...
Anda peminat Kek Coklat Basah?
Ingin menghasilkan kek coklat yang sempurna?
Nak buat kek coklat tapi takut tak menjadi?
Jangan bimbang lagi... kerana kami ada jawapannya...
Memperkenalkan produk terbaru kami -- Tepung Kek Coklat Basah.
Tepung Kek Coklat Basah ini amat sesuai untuk semua khasnya bagi mereka yang kurang mahir membuat kek coklat. Yang pasti, tepung kek coklat ini membantu anda menghasilkan kek coklat yang sempurna dengan sungguh mudah, cepat dan pasti menyelerakan!!!!!!!!!
* Gambar hiasan sahaja (kredit kepada tuan punya gambar)
Bahan – bahan tambahan yang diperlukan :-
- 3 biji telur ayam.
- 1 cawan (180 ml) susu cair.
- 1 cawan (180 ml) minyak masak.
- 1 cawan (180 ml) air panas dicampur dengan 1 sudu kecil Nescafe / Milo.
Cara
– cara membuatnya :-
- Pukul telur sehingga kembang. Kemudian, masukkan susu cair, Tepung Kek Coklat Basah, minyak masak. Kacau hingga rata, sebati dan tidak berketul.
- Kemudian masukkan air panas yang telah dicampur dengan Nescafe / Milo dan kacau hingga sebati.
- Alas loyang dengan kertas minyak. Kemudian tuangkan adunan ke dalam loyang dan dikukus selama 50 minit / 60 minit tanpa di buka.
- Untuk menghasilkan 'Cup Cake', adunan juga boleh dimasukkan ke dalam mangkuk kertas.
Selamat mencuba....!!
Produk Kod: TKC001
Berat: +600g
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.